Söndag

2013-09-29 @ 18:43:27
Hallå! Som ni säkert har märkt så har jag varit med saknade Sofia idag. Vi har inte träffats på hela sommarn så det var jättekul att träffas igen. Vi kunde tyvärr inte va så länge eftersom jag skulle iväg och dansa vid 4. Det gick iallafall bra på träningen idag, kände mig bara ganska off ett tag och fick värsta skrattattacken, haha! 
Nu måsta jag plugga lite på engelskan som vi har tills imon. 




Sofia

2013-09-29 @ 15:28:00
 

Marknad

2013-09-28 @ 17:25:58
Är just nu hos mormor och morfar. Förut när vi gick på marknaden så träffade vi min kusin Ida och hennes familj så de hängde med hem hit och åt och fikade lite och under tiden passade jag på att gosa med lilla Liam. Nu ska vi strax åka hem. Kram 



Frukost

2013-09-28 @ 08:54:32
Sitter just nu och äter frukost. Sen måste jag fixa mig och så ska vi åka till mormor och morfar då det är marknad där de bor. Vi trodde vi inte skulle kunna åka dit men min syster kom äntligen hem från sjukhuset igår och är piggare nu så då kan vi vara där en liten stund iallafall. Kram 



Godmorgon

2013-09-27 @ 08:19:28
Har nyss vaknat och kan verkligen inte somna om för att det är så kallt! 
Igår så åkte jag med pappa in till sjukhuset för att hälsa på Elna, hon är lite piggare nu så vi hoppas på att hon får komma hem idag. Sen åkte jag med mamma hem och då åkte vi och hämtade min iPhone som hade kommit, så den höll jag på med hela kvällen. 
Idag har jag inget inplanerat utan jag behöver städa rummet lite. Och sen får vi se om vi kan åka till marknaden imorgon, det beror på hur Elna mår. Kram 
Mallis! 


Onsdag

2013-09-25 @ 22:55:47
Varit en väldigt lång dag idag, och jag vet inte hur mycket otur jag har haft. 
Först började det med att vi hade skoljogg och eftersom jag inte kunde vara med pga tån så fick jag hjälpa till att pricka av när de hade sprungit klart. Men när vi var på väg dit så kunde inte jag gå så snabbt, så Emelie och jag gick sist av alla. Vi gick även till en lekplats på vägen (haha) och skulle hoppa på någon gunga och Emelie hade redan satt sig på den ena sidan så när jag skulle upp så trillade jag och fastnade med skon så jag hängde där upp och ner och tillslut trillade jag ner i sanden och fick sand i hela byxorna. När det var slut där fick jag reda på att min syster skulle till akuten och då ville jag hem så fort som möjligt, men självklart missade jag bussen! Det ända bra med den här dagen var att mamma hade beställt en iPhone 5 till mig. Och sen kom Sandra till mig på kvällen och höll mig sällskap :) imorgon och på fredag är det studiedag också! 
Älskade syster, hoppas du blir bra nu! <3 



Plugg

2013-09-22 @ 20:06:56
Denna kvällen kommer bestå av en massa plugg. Har inte kunnat göra det innan eftersom jag var på modehuset då och sen körde mamma och pappa mig till dansen direkt, sen kom jag hem vid halv 6 och då åt jag och sedan duschade jag och fixade tån. Så jag har inte hunnit plugga så mycket. Har ett no prov imon och känner att jag inte kan mycket alls, hatar när man känner så innan ett prov! 
Måndag imon igen då, känns inte som det har varit helg. Men jag har iallafall lite att se fram mot denna veckan, på tisdag är det pizzakväll i stallet och sen har vi studiedag torsdag och fredag, och sen på lördag är det marknad i bäckebo där min mormor och morfar bor. 
Nu ska jag ta tag i läxorna innan Wallander börjar vid klockan 9. Kraaaaam

Passar på att stretcha under tiden, haha!  

Äntligen fredag!

2013-09-20 @ 18:03:48
Hallå! Gick ju hem vid 10 idag eftersom jag skulle till vårdcentralen. Det gick bra och nu måste jag behandla tån själv i 1 till två veckor. När vi kom hem där ifrån så bakade jag lite chokladmuffins och sen kollade jag på film. Det värker lite i tån nu eftersom de tryckte upp någon grej under nageln så att den ska växa rätt. Nu ska jag strax äta och sen blir det fredagsmyyyyys! 
Såhär ser min tå ut just nu, jag måste byta bandaget varje dag och ha foten i fotbad minst 10 minuter varje dag. 


Torsdag

2013-09-19 @ 14:20:47
Idag har jag bara gått runt i mjukisbyxorna hela dagen. Så himla mysigt när det regnar och är grått ute och man bara kan mysa. 
Är ju ledig idag och hade tänkt att göra lite läxor men det har jag inte hunnit ännu.
 Just nu ligger jag i sängen och kollar på film så jag väntar nog lite med läxorna. 
Imorgon måste jag gå hem vid 10 tiden eftersom jag ska iväg till vårdcentralen där de ska kolla min tå som jag har haft en inflammation i väldigt länge nu. 



Onsdag

2013-09-18 @ 16:59:58
hallå! idag hade vi bara 3 lektioner som var matte, idrott och dans, sen slutade vi vid halv 2. Älskar onsdagar! 
Nu ikväll blir det bara att plugga en massa till no provet som är till nästa vecka sen måste jag läsa en bok till svenskan. Tur att jag är ledig imon så jag hinner göra lite då. 
 
 

SHEER LOVE

2013-09-18 @ 16:43:17
Beställde en ny victoria secret body splash i söndags, så jag fick hem den igår. Denna gången blev det sheer love och den luktar mycket godare än min andra som jag inte alls var nöjd med. Kan verkligen rekomendera sheer love för er som ska köpa en och inte vet vilken ni ska ha. 
 
 

Mallorca del 2

2013-09-15 @ 14:30:31
Som ni kanske märkt så är det mest jag som fotar så det blev många bilder på drinkar, min familj osv. 
 
 

Söndag

2013-09-15 @ 13:55:50
hallå! har inte hunnit blogga denna veckan pga för mycket i skolan. Vi har verkligen fått jättemånga läxor till nästa och nästnästa vecka så jag har en hel del att göra. Vi slutar även vid halv 1 hela nästa vecka eftersom vi har utvecklingssamtal. 
Jag ska snart fixa mig lite och sen ska jag till dansen. Jag ska också försöka lägga upp en del 2 från mallorca ;) 
 

Mallorca del 1

2013-09-09 @ 11:02:39
Har inte orkat redigera några bilder nu, men jag tycker de funkar som de är. Hotellet som vi bodde på hette Viva Bahia och låg precis vid havet. Vi tyckte hotellet var jättebra! Ni ska självklart få se fler bilder sen :)
 

Söndag

2013-09-08 @ 13:34:21
saknar detta så himla mycket! Den veckan gick alldeles för snabbt. 
Idag ska jag dansa vid halv 5. Velade om jag skulle gå på konfaträffen eller dansen men jag valde att dansa istället eftersom jag missade förra veckan. Har även varit och handlat med mamma innan. Vi köpte lite nya grejer till Dipzy och så. Nu ska jag äte lite. kram

Dipzy

2013-09-08 @ 13:09:12
 
 
Vår nya lilla familjemedlem Dipzy hämtade vi hem i fredags. 2 månader gammal blir hon på tisdag. Är helt kär i sötnosen :) 
 
 

Ny familjemedlem

2013-09-07 @ 19:28:00
hallå! gjorde om headern lite så den blev bättre. texten innan var konsig och så bytte jag ut en bild. 
Ska äta nu så hinner inte blogga. Men lite senare så ska ni få se vår nya familjemedlem :) kram 
 
 
 

Hemma

2013-09-07 @ 09:55:00

Sorry! Har inte orkat blogga sen jag kom hem i tisdags. Vi har iallafall haft det jättebra på Mallorca, och det var fint väder i stort sätt varje dag. Har inte så mycket att berätta om vad vi gjorde där utan vi gjorde som vanligt, solade, badade, åt en massa mat och badade i havet. Det var iallafall en helt otroligt bra resa! Jag vill gärna åka till samma hotell igen :) kommer slänga upp lite bilder då och då. Kram



RSS 2.0