Tisdag!

2014-04-29 @ 22:47:55
Hallå! Har precis lagt mig i sägen och ska snart försöka sova. Dock har jag så himla ont i magen så det lär nog bli en fight! Vet inte om jag är allergisk mot något eller om det är något annat med tanke på att jag måste springa till toan flera gånger om dagen och så har det varit i över 1 vecka nu! Men ska ringa till vårdcentralen imon och kolla upp det! 

Imorgon lär det nog bli en ganska stressig kväll eftersom jag ska hinna fixa mina naglar och duscha, och så ska jag hinna krusa Elnas och mollys hår till tävlingen på torsdag. Det är deras fösta tävling vilket ska bli jättekul att se på! Jag hoppas det kommer gå bra för dom och så mycket som jag har sett så är dom jätteduktiga! 
På söndag blir det uppvisning med min grupp på sandra, vilket ska bli kul!! Kram 
Bubblade med mina mysisar i söndags-kväll! ❤️




Haft ett underbart lov!

2014-04-27 @ 09:46:01
Sista dagen på lovet idag då. Eller egentligen i fredags om man inte räknar med helgen! 
Jag har iallafall haft ett jättebra lov och vi har ju haft så himla fint väder också!! 
I onsdags var jag ju med Ebba och Alva som ni såg på bilderna här nedan. Och i fredags och igår var jag med Tove. Vi var mest ute på hästklubben och fotade på tävlingarna. Igårkväll grillade vi även och spelade årets första kubbmatch som jag och Tove förlorade, hahah!

Idag ska jag sola och bubbla lite. Vi fick hem den nya bubbelpoolen i fredags! 
Sedan ska vi in till modehuset och fixa lite till Elnas tävlingskläder. Och efter det kör mamma o pappa mig till dansträningen. Kram 



Mina favoriter!

2014-04-23 @ 16:07:14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

2014-04-20 @ 22:26:50
Hallå! Hoppas ni har haft en bra påsk för det har jag iallafall! Firade igår hos mormor och morfar med kusinerna. 
Idag har det verkligen varit en slappardag! Har mestadels legat i bubbelpoolen och solat, och på förmiddagen gjorde jag min första smörgåstårta, det blev faktiskt väldigt bra så jag var nöjd med den. Imorgon väntas träning och sedan ska jag och pappa åka och kolla på en ny bubbelpool. Får se om vi får med oss den hem, hoppas det! Kram 



Påsklov!

2014-04-17 @ 21:09:09
Nu har jag äntligen fått påsklov! 
Fick sluta en halvtimme tidigare idag bara för att musikläraren ville vara lite snäll, så det var inget man klagade över precis! Efter skolan kom hela familjen och hämtade mig och så åkte vi till modehuset. Fick bara med mig ett torrschampo hem, hehe! 

Ni får gärna ge förslag på lite roliga inlägg jag kan göra i veckan eftersom jag kommer ha mer tid då! Glad påsk på er allihopa! Kram 



Tisdag

2014-04-15 @ 21:34:14
Hallå! Dagen idag gick väldigt långsamt eftersom vi slutade vid kvart i 4. Efter det gick jag och mötte mamma och sen gick vi till optikern och hämtade ut mina glasögon. Sedan när vi kom hem tog vi en pw. Nu sitter jag och kollar på biggest loser och ska strax krypa ner i sängen! Kram 



Söndag!

2014-04-13 @ 22:07:17
Det blir mycket kvällsbloggning nu för tiden haha! Men idag har jag inte gjort så mycket. Fixade bara naglarna en snabbis och sedan hade jag dans. Vi tränar mycket till dansuppvisningen i maj just nu! Efter det åkte jag och mamma förbi pizzerian på vägen hem och hämtade lite pizza, eller jag tog en gyrossallad men de andra tog pizza. Sedan har jag bara myst framför tv:n hela kvällen. 
Imorgon är det måndag igen och det verkar bli en ganska lugn vecka, jag hoppas det iallafall. Och på fredag får vi äntligen lov. Hallelujah! 



Lördag!

2014-04-13 @ 00:00:13
Hallå! Startade dagen med att rensa hela min garderob som tog ca 3 timmar! Herregud vad mycket kläder det var! Efter det tog jag en pw med mamma och pappa. Och nu i kväll har jag varit hos min favvis. 
Igår efter skolan var jag och tjejerna i klassen på bio och såg 10 000 timmar, den var ganska bra faktiskt! 
Herregud vilken rörigt inlägg det blir, men jag är såååå trött! Vi hörs mer imorgon, natti! 



Fullt upp!

2014-04-10 @ 17:12:06
Har haft mycket prov och läxor denna vecka vilket har gjort att jag inte redigt har hunnit med bloggen. Har sista provet för denna veckan imorgon och det är i so, vilket inte är mitt starkaste ämne precis! Så det kommer jag sitta med hela kvällen med ska bara ta en 
liten paus och ta en pw med mamma. Men i helgen ska jag försöka blogga lite mer iallafall! Kram 



Måndag igen...

2014-04-07 @ 18:54:40
Och ny träningsvecka! Denna veckan ska jag köra så hårt jag bara kan, även om det kommer bli svårt med tiden eftersom vi har många prov och läxor. Men det gäller att planera! 
Har nyss varit ute och sprungit. Fick en ny träningsjacka igår så då tog jag en extra lång runda! Kram 



Torsdagsträning

2014-04-03 @ 21:34:44
Åkte ner till spåret med mina päron och sprang idag. Jag tyckte det gick ganska bra förutom att jag blev väldigt flåsig! Imorgon är det fredag så jag tror det får bli en vilodag. 
Annars har det inte hänt så mycket utan det har varit en helt vanlig dag. Kram 



Tisdag!

2014-04-01 @ 21:53:35
Hallå! Jag vet att bloggen är tråkig just nu men jag har fullt upp med skolan hela dagarna! Träningen rullar iallafall på, sprang igår och sprang i spåret med pappa idag vilket känns skönt! Imorgon är det dansträning och så jag får se om det det blir någon träning efter. 

Tidigare idag var jag ju hos optikern och det visade sig att jag var närsynt. Som tur var det inte så mycket så jag behöver inte ha glasögon på mig hela tiden men i skolan och när jag kollar på tv osv så behöver jag det! Så jag kollade ut ett par som jag ville ha så de är klara om 2 veckor! Nu ska jag snart sova. Kram 









RSS 2.0