1 dag kvar till teneriffa!

2012-12-31 @ 13:50:16
bilder på hotellet. 
 
hej! och gott nytt år! hur ska ni fira nyår? Jag ska bara vara hemma med familjen och så kommer mormor och morfar hit. 
Innan dom kommer så ska jag hinna packa färdigt allt och så. Vi ska vara där i 1 vecka och det finns säkert inget internet på hotellet så jag får fixa några tidsinläggda inlägg. 
åhh vad jag längtar! ska bli så skönt att sola och bada och att bara ta det lugnt. Vet inte om jag kommer hinna blogga mer men ni får ha det så bra sålänge. puss 
 

Godmorgon!

2012-12-30 @ 10:19:30

Hej! Jag vet att uppdateringen är kass men jag har inte så mycket tid nu på lovet!
Igår var jag med Maja. Och sen på kvällen var jag med Sandra. Vi satt på hennes rum hela kvällen och spelade en massa spel och snackade, haha!
Och imorgon är det ju nyårsafton, vet inte redigt vart jag ska fira det än, haha!
Men nu ska jag upp och äta frukost. Puss


På bussen!

2012-12-28 @ 21:45:52
Hejsan! Just nu sitter jag på bussen och är på väg hem. Har gått på stan och kollat på bio med Ebba. Vi såg på Sune i Grekland, ganska bra var den tycker jag :) Måste hem och packa nu! Har inte gjort det än och har inte äns kollat igenom någonting! Puss

Lite ändringar!

2012-12-26 @ 19:31:21
Vad tycker ni om den nya designen? slängde bara ihop headern lite snabbt, skulle igentligen fått hjälp av min syster men hon stack upp till stallet och jag orkade inte vänta på henne så då fixade jag den själv. 
Just nu håller jag på med att fixa pizza till familjen, den är i ugnen just nu så jag är lite stressad, haha! det brukar inte bli så lyckat när jag gör pizza precis, haha. 
Ska snart också försöka lägga upp bilder på vad jag fick i julklapp! Och så måste jag packa också, tycker att det är så himla svårt att packa i sommarkläder på vintern! Men nu måste den vara klar, puss 

God jul!

2012-12-24 @ 09:56:45
God jul allihopa! hoppas ni får en underbar jul. Vi ska snart åka till min mormor och morfar och fira där och så ska vi även sova över hos dom :) 
Jag lär nog inte kunna blogga mer idag eftersom det är så himla dålig teckning hos dom. Men vi hörs! puss 

Det närmar sig

2012-12-23 @ 11:26:38

Hej! Eller godmorgon kanske jag ska säga eftersom jag nyss gick upp, haha!
Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda inför imorgon. Asså herregud tänk att det är julafton imorgon, tiden har gått så himla fort tycker jag!
Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har haft fullt upp, har varit med kompisar osv. Och i torsdags fick vi jullov, så himla skönt! Känner att man verkligen behöver det nu efter en hel termin. På avslutningen var vi i någon nybyggd kyrka som inte såg ut som någon kyrka, haha! Och så gick alla lärare upp på scenen och dansade gangnam style, as kul!

Men vad ska ni göra nu på lovet? Jag ska bara ta det lugnt och sen åker ju jag till Teneriffa dagen efter nyårsafton, så himla gutt!
Men nu ska jag fixa mig lite, puss!


Bättre

2012-12-16 @ 18:46:25
hej! har precis duschat och rakat mig lite. Pappa åkte precis till fotbollen så då ska jag mamma, ebba och elna klä granen :) Pappa och elna köpte den igår men jag kunde tyvärr inte hänga med eftersom jag var sjuk. Mår iallafall bättre idag har bara lite feber så jag hoppas att jag kan gå till skolan imon. Har plockat fram alla kläder och så till bandyn och till dansen men jag för se hur jag gör med bandyn eftersom jag är så himla förkyld men jag hoppas jag kan vara med på den! puss 
syns det att jag har tråkigt eller? haha

Fredag!!!

2012-12-14 @ 19:50:05
hej! hur är det med er? Själv har jag fått feber... Känns inte så jättekul nu inför sista veckan innan lovet. Och på måndag har vi innebanyturnering och då ska vi visa upp dansen från elevens val, så då vill jag inte vara sjuk. 
Har försökt muntra upp mig lite så jag har precis slått in mina kompisars paket :) Måste verkligen bli bättre på att slå in för att paketen ser inte så bra ut, haha! nu ska jag vila lite, puss! 

Min hals dödar mig just nu!!

2012-12-12 @ 22:20:44

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men jag har varit sjuk osv. Var hemma från skolan igår men tvingade mig dit idag eftersom det var sista träningen på dansen (elevens val). Sen åkte Ebba med mig hem och så bakade vi till hela klassen som vi ska ha tills imon, vi ska typ ha något "sago mys" sa Sofia, haha!
Sen gick vi och åkte pulka vilket som kanske inte var så jätte bra eftersom jag nyss har varit sjuk, så just nu dödar min hals mig! Kan typ inte svälja och är hes som fan! Nu ska jag försöka sova, puss.


Skola imorgon

2012-12-09 @ 21:41:42
Herregud vad helgerna går fort! egentligen har jag inte gjort någonting denna helgen men den har gått så himla snabbt ändå!
Nu har jag precis duschat så nu myser jag runt i min coola rixfm tröja, haha. Men jag skulle bara uppdatera lite, puss! 

Dagens

2012-12-09 @ 11:05:43
Godmorgon! Snart ska jag och familjen åka till ikea och beställa vårt nya kök. Det är några som ska göra om det när vi är på Teneriffa :) Sen ska jag kanske träffa Ebba. 
 
Idag har jag på mig en röd tjocktröja från ellos och ett par svarta byxor med nitar på från vero moda! puss
 
 
 

osminkad & sminkad

2012-12-08 @ 14:25:02

Trött & osminkad

2012-12-08 @ 12:09:01
Godmorgon! Snöar det hos er? det gör det hos mig iallafall, tycker det är ganska mysigt! Tänk att det snart bara är 2 veckor kvar till julafton, shit vad tiden går snabbt! 
Idag ska jag inte göra något speciellt utan jag ska bara ta det lugnt. 
Och imorgon ska jag nog träffa Ebba och fota! Behöver lite nya bilder till headern :) 
 
Nu ska jag börja fixa mig lite, ser inte klok ut haha! puss 
 

Tillfällig header!

2012-12-07 @ 18:13:19
har just nu bara en tillfällig header. Men jag ska snart fixa en ny, puss! 

ny kamera!

2012-12-07 @ 17:04:10
Äntligen har jag fått en ny kamera! Jag och pappa åkte till netonnet igår och köpte en ny till mig eftersom jag kände att den gamla började bli väldigt lätt för mig och jag har alltid gillat att fota så jag ville ha en lite bättre så vi köpte en Nikon D3100 jag tycker den är superbra! 
 
Så nu ska jag försöka komma igång med bloggningen igen, men jag måste bara fota lite mer innan, puss! 
 

Vill bara komma ifrån allting och slappna av!

2012-12-01 @ 09:45:54

Vill bara glömma allt som har hänt och gå vidare...


Just nu längtar jag som mest att bara komma ifrån allt!



RSS 2.0