Dear santa

2013-11-30 @ 11:06:59
Detta är lite av de jag önskar mig på julafton. Har redan alla Ralph Lauren parfymer men min rosa är slut så jag fundurar på att önska mig en ny eller någon annan parfym. Vet ni någon som luktar gott? 

Sista november

2013-11-30 @ 10:30:44
Godmorgon! För en stund sedan lyckades jag tvinga fram Elli framför kameran. Det är inte det lättaste att lyckas med det. Hann knäppa några bilder innan hon blev uttråkad iallafall och hon tog även några på mig. 
 
Idag blir det att bara ta det lungt. Var länge sen jag hade en sån dag. Men måste iallafall städa rummet och hjälpa pappa sätta upp lite julslingor. Mysigt att julen närmar sig, nu saknas bara snön som jag tycker borde komma snart. Tänkte även lägga upp en liten lista på vad jag önskar mig på julafton här. Det kommer nog lite senare under dagen. 
kram
 
 
 

It's friday

2013-11-29 @ 19:52:24
Yeeeey, äntligen fredag! Denna veckan har gått väldigt fort faktiskt! Och ja, förlåt att jag inte har bloggat! 

Landade nyss hemma efter en hel dag i stan. Först gick jag i skolan till 3, sen gick jag och ebba till stan för jag skulle klippa mig och efter det gick vi till espresso house och fikade, åt seriöst världens godaste lussebulle och drack varm choklad. Efter det gick jag till Diamond spa där resten av familjen var. Mamma fick i present när hon fyllde år en fiskbehandling mot fötterna där, så hon var på den idag och då passade vi på att hänga med eftersom pappa kände dem. Sen åkte familjen och åt kinabuffe, mysig fredag! Nu väntas idolmys med min snapple! Kram




Dop

2013-11-23 @ 22:02:06
Hallå! Nu har jag precis kommit hem från dopet. Det var himla lyckat och jag tror alla hade det väldigt kul. Liam var otroligt duktig i kyrkan och jag snodde honom lite efteråt, haha! Han är ju så himla söt så det går ju inte att motstå. Tur att jag får träffa honom imorgon igen! Direkt efter dopet åkte vi till min pappas kompis resturang och hämtade smörgåstårtorna till imon men vi blev kvar där som vanligt och drack lite läsk osv. Kram 


Fredag!

2013-11-22 @ 16:11:12
Så jäkla gutt med fredag. Idag är jag frisk och har varit i skolan. Dagen gick väldigt snabbt faktiskt vilket var skönt. 

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem eftersom vi ska till modehuset, behöver en tröja till dopet och till mammas 40 årsfest. 
Som sagt är ju dopet imon och jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran och knäppa några bilder. Kram





Onsdag

2013-11-20 @ 16:46:30
Hallå! Har stannat hemma från skolan idag och lär göra det imon oxå. Har feber och sjukt ont i halsen. Hoppas att jag slipper halsfluss bara. Jag fick ju det i somras även fast jag inte har några halsmandlar. 
Aja, hoppas bara jag är frisk till helgen då det är dop för mitt fina kusinbarn Liam och 40 årsfest för mamma. 

Just nu ligger jag i sängen som jag har gjort hela dagen. Har sovit i flera timmar. Väntar även på att pappa ska komma hem med lite isglass till mig. Kram 
Världens sötaste beeeebis! 




Det är f*n inte klokt!

2013-11-20 @ 01:40:07
Ligger just nu i sägen och fryser satan. Feber och ont i halsen, yepp! Det är ju klart jag ska bli sjuk igen när jag hållt mig frisk i 2 veckor. Nä, nu orkar jag inte mer faktiskt! Är det normalt att man är sjuk såhär ofta? Var ju borta från skolan hela veckan innan lovet och lite veckan innan det eftersom jag hade hög feber. Jag vet ju att jag har dåligt emunförsvar men jag har försökt att äta mycket sallad, frukt osv. Men det verkar ju inte hjälpa. Får be mamma ringa till vårdcentralen imon och fråga om det finns någon som stärker upp det. Det måste det väl ändå göra? Vaknade liksom upp i panik för någon timme sen för jag inte kunde andas eftersom jag är så tjock i halsen, läskigt. 
Nej, nu ska jag sluta gnälla och hoppas jag somnar och vaknar upp frisk imorgonbitti. Kram 
Brist på bilder. 

Läge sen

2013-11-16 @ 22:43:39
Ja nu var det länge sen jag bloggade. Förlåt, men jag har faktiskt haft fullt upp och inte redigt vetat vad jag ska blogga om. Vad tycker ni är kul att läsa i min blogg? Just nu känner jag att jag bara bloggar om min vardag och det kanske inte är så kul för de som inte känner mig att läsa. Så släng gärna in en kommentar om vad ni vill läsa eller se i min blogg. Kram 



Farsdag

2013-11-10 @ 15:37:20
Världens finaste, roligaste och bästa pappa. Grattis på farsdag! Jag älskar dig <3 


RSS 2.0