Måndag

2013-04-29 @ 20:28:22

Halloj! Måste egentligen läsa en bok nu som jag måste vara klar med snart. Vi håller typ på med någon läsning på svenskan just nu, tråkigt! Hatar det! Men jag har iallafall gosat ner mig i min sköna filt så då ska det nog gå lite bättre.
Imorgon har vi sovmorgon så då börjar vi vid 10 i 10, så himla skönt! Älskar verkligen sovmorgonar då man slipper stressa och kan känna sig utvilad! Sedan på kvällen är det fullt ös! Och sen är det studiedag på onsdag, wiiieeee! Måste bara tillägga att jag har 5 stycken blåsor i min mun just nu, det gör så himla ont och jag kan knappast äta eller prata! Men nu måste jag läsa iallafall, och boken är så himla tråkig!! Kram.


Sista discoträningen för denna terminen!

2013-04-28 @ 18:27:05

Hej! Har nyss varit och dansat. Idag var det sista discoträningen för denna terminen så sen börjar den i augusti igen! Fast vi har ju en uppvisning på lördag med lite genrep och så, så det var ju inte sista gången vi dansade tillsammans! Sen har ju jag dans på elevensval och den håller ju på fram till sommarlovet som tur! Men nu måste jag göra lite läxor och snart ska jag äta. Kram!


I Göteborg!

2013-04-26 @ 17:15:52

Sitter just nu på hotellrummet i Göteborg. Har typ shoppat hela dagen och snart ska jag och pappa åka och hämta Ebba och mamma vid Scandinavium där de har sett på Göteborg horse show. Senare ikväll ska vi ut och äta. Och imorgon så ska vi nog förbi Ullared på vägen hem! Puss o kram!


Ebba & Zixten

2013-04-22 @ 16:23:07
Hallå, det var ett tagt sendan jag bloggade! under den tiden har jag gått i skolan, dansat, fotat på hopptävligar både förra och denna helgen och varit med kompisar. Känner även att jag inte har något kul att blogga om så det får väl bli att jag skriver om vad jag har gjort som vanligt då! 
Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. Jag och Anna gick och åt på Peking på lunchen idag och sen tog vi en glass efter, tjockisar! Sen slutade vi vid 10 i 3. Och nu har jag precis kommit hem så jag håller på att redigera liter bilder sen tävlingarna. Ni kan få se några på min syster och hennes häst Zixten. Jag fotade även några andra men jag vet inte om dom vill att jag ska lägga ut dom här. 
 
Den sista bilden är sen igår och de andra är från framhoppningen förra helgen. De red inomhus då och då var det svårt att få fina bilder där inne.

Torsdag

2013-04-11 @ 17:09:48

¡Hola! Varit i skolan som vanligt och slutade vid kvart i 3. Har inte gjort något sen jag kom hem utan har bara slappat lite.
Imorgon är det fredag, inte klokt vad veckorna går snabbt! Fick även reda på att sista lektionen är inställd imon så då slutar vi vid 2. Sen efter skolan så ska Emelie och Ebba med mig hem och så ska vi ha lite myskväll :) och sedan på lördag och söndag så ska Ebba ( syster ) tävla så då ska jag fota henne och några andra! Jag kommer nog blogga lite mer i helgen också. Kram!


Elna

2013-04-10 @ 19:18:29
Var ute och fotade Elna lite. det var inte det lättaste eftersom hon aldrig ville vara stilla och hon kunde knappast vara seriös. Men ja, några bilder fick jag iallafall! Jag redigerade fram hennes ögonfärg och gjorde bilden svartvit, jag tyckte det blev väldigt fint! För er som inte vet så är Elna min lillasyster som är 9 år. kram!

Sista dagen på lovet!

2013-04-07 @ 14:59:37

Söndag idag och sista dagen på lovet.. Detta lovet har varit riktigt tråkigt men ändå skönt. Har typ inte gjort något förutom att slappat.
Har nyss varit ute och badat i bubbelpoolen med Elna, det var lite sol ett tag så då passade jag på att sola lite också! Sen ikväll så kommer Ebba hem från Spanien! Hörde att hon hade köpt lite kläder från hollister till mig, wiiieeee! Men nu måste jag byta om för snart börjar dansen. Kram!

Bild från Teneriffa, vill tillbaka nuuuuuu!


Lördag

2013-04-06 @ 14:32:43

Hej! Känns som jag inte har något kul att blogga om så det är därför jag inte uppdaterar så ofta! Idag har jag och pappa satt upp bubbelpoolen igen! Lär nog inte hinna bada i den idag då den inte hinner bli varm men imon kommer jag nog det! Vi ska även iväg och handla för vi ska grilla ikväll! Vi gjorde det för några dagar sen också. Man får sån himla sommarkänsla när man gör det! Kram!!


Torsdag

2013-04-04 @ 09:30:49

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost. Gjorde lite havregrynsgröt med mjölk och lite bär! Senare tänkte jag gå ut på en pw och rensa tankarna lite. Känner att jag behöver det just nu! Och sen kommer mamma hem vid 2 så då ska vi åka till tre och se om vi kan fixa hennes mobil. Det var så att Elna råkade tappa mammas mobil när vi var ute med Selma igår så skärmen är helt sprucken. Känner att vi hade nog med otur igår. Orkar inte berätta allt idag. Kramar till er!


Me today

2013-04-03 @ 15:27:56


Lov och dålig bloggning!

2013-04-02 @ 22:54:07

Det är så himla skönt med lov! Bara slappa och ta det lugnt! Har egentligen inte gjort någon speciellt än förutom att jag har shoppat med pappa och varit i stallet! Men imorgon ska jag in till stan med Maja iallafall! Får se om jag bloggar mer imon, vi får se helt enkelt!



RSS 2.0