Framme i Uppsala!

2014-02-28 @ 21:32:09
Nu är vi framme! Eller vi kom hit vid lite efter 7 typ. Har jag förresten skrivit att jag och sandra bor hos hennes syster Felicia i Uppsala? Det gör vi iallafall. Och imorgon åker vi in till Stockholm och shoppar och sedan kollar vi på Avicii på kvällen! Så det blir mysigt! Nu kollar vi på let's dance och äter lite godis! Kram 



Mot Stockholm!

2014-02-28 @ 14:31:10
Sitter just nu hos sandra och vi har precis ätit. Innan har jag packat. Har sån panik över att jag glömt något! 
Snart kommer iallafall Sandras mamma hem och kör oss till flygplatsen. Är så nervös över att flyga faktiskt. Även att jag åker utomlands minst en gång om året, haha!  
Jag och sandra tänkte göra en video om resan sen när vi kommit hem som kommer komma upp här på bloggen nästa vecka! 
Får se om jag bloggar ikväll. Kram 



Torsdag

2014-02-27 @ 23:43:28
Hallå! Har precis lagt mig, och sandra ligger på golvet nedanför sägen. Fast på en madrass då såklart. 
Idag slutade jag vid 3 och då åkte jag och ebba hem till mig eftersom jag inte ville vara ensam hemma för familjen åkte till Göteborg tidigare idag och stannar där tills imon. Ebba åkte iallafall hem vid 8 och strax där efter kom sandra. Så vi har mest pratat om helgen och imorgon. Vi är ju lediga då och på eftermiddagen går flyget till Stockholm. Wieeeee! Sen åker vi hem på söndag förmiddag och bussen tar runt 7 timmar så vi är inte hemma förnst på kvällen. Ser iallafall emot denna helgen grymt mycket, och höjdpunkten blir ju att gå på Avicii på lördag! 
Nu ska vi sova. Godnatt 



Tisdag

2014-02-25 @ 21:20:34
Hallå! Tisdag idag och jag slutade vid kvart i 4. Dagen gick ganska fort iallafall vilket var skönt. Hade både matteprov och idrottsläxa och båda verkade gå hyfsat bra. 
Imorgon slutat jag tidigt och sen måste jag hem och packa lite inför fredag då jag och sandra åker till Stockholm. Sen på lördag ska vi äntligen se på AVICII!! Gud vad jag längtar. Det ska bli så kul! 

Nu ska jag duscha och sedan ska jag lägga mig läsa någon bok till svenskan. Kram 







Söndag

2014-02-24 @ 00:08:59
Hallå! Började dagen med att jag drog med sandra på en pw. Det var så himla fint väder ute! Sedan kom m&m hit och åt lite scones och sen hade mormor gjort egna semlor, mmmm! Efter det gjorde jag om mina naglar och gjorde också Ebbas, så det har jag gjort hela kvällen.

Fick inte så bra bilder på sakerna som var med till uv-lampan. Så jag tänkte om ni vill veta lite vad allt är till för osv så kan jag göra en video där jag visar allt? Men isåfall får ni kommentera om ni vill så jag inte bara lägger ut något som ni inte tycker är intressant. Kram 



Vill haaaaa

2014-02-21 @ 23:55:07
Åh, dessa skor är ju bara såååå snygga! Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få dom! Någon som vet om de finns i någon butik här i Kalmar eller om de bara går att beställa? 



Paketet

2014-02-21 @ 23:51:55
Här får ni se lite bilder på vad paketet innehöll. Ska ta bättre bilder på det imorgon tänkte jag. 
Kanske svårt att se vad det är, men det är en uv-lampa med en massa tillbehör så man kan göra sina egna "salongnaglar" hemma. Har redan gjort på mig och mamma och är sååå nöjd! Kram 



Äntligen!

2014-02-21 @ 15:08:46
Nu har äntligen det största paketet kommit! Ska först in till stan och sedan till Ica för att hämta paketet, ni får se vad det är ikväll. Kram 


Tisdag

2014-02-18 @ 19:42:41
Hallå! Idag har jag varit med Tove. Först åkte vi inte till stan och åt lite på thaisilk och köpte lite saker, och sedan åkte vi hem till mig. 

Resten av veckan ser ganska lugnt ut. Skulle åkt till Gislaved imon men känner att jag hellre vill stanna hemma och sova ut. Känns att det behövs. 
Har fått blåsor i hela halsen som gör så himla ont! Hoppas de försvinner snart. 
Nu blir det myskväll i soffan med la familia. Kram 



Mina födelsedagspresenter

2014-02-17 @ 16:35:34
plus att jag fick en tröja, tre par spetstrosor, ett till presentkort på gina, resan till och hem från stockholm och den största presenten som vi har beställt har inte kommit ännu, hoppas den kommer nu i veckan. Och vad det är får ni veta då :) 
 
Nu ska jag upp till stallet och rida lite. kram
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

2014-02-17 @ 00:00:31
Kikar bara in en snabbis nu för att säga att jag hade en jättebra födelsedag igår! Ska försöka hinna lägga in bilder på presenterna imorgon! 

Innan idag var det dans och det var väl både bra och dåligt att jag var med på den. Det bra var att träna efter alla tårtor och kakor och det dåliga var att jag hade in i nacken och i halsen som har blivit mycket värre nu! 
Efter dansen kom iallafall sandra hit och hon hade också med sig en present till mig! Asså jag har sååå fina vänner! 
Nu ska jag iallafall sova. Godnatt 




Finaste syster!

2014-02-16 @ 13:21:36
 

Fredag!

2014-02-14 @ 22:39:26
Fredag och äntligen lov! Vad är det egentligen för lov nu? Kommer inte ihåg vad det heter. 
Men idag kom ju några tjejer från klassen hem till mig och firade mig lite. Vi hade så kul! Vi bakade egen tårta och gjorde tacos och kollade på film osv. Fick även en massa fina presenter och kommer få fler imon då jag fyller år! Funderar på att lägga upp en video på allt jag har fått sen, vad tycker ni? 
Nu ska jag sova, godnatt! 



När man har som tråkigast...

2014-02-12 @ 22:31:14
... Är det tur att man har en granne som sandra. 
Var ensam hemma med elli så sandra kom hit vid halv 7 typ. Vi gjorde fruktsallad med glass och pratade en massa. Asså finns ingen underbara kompis än henne! Så glad att jag har henne som vän. 
Jag låter bilderna tala om vår kväll, haha! 



Onsdag

2014-02-12 @ 14:29:11
Onsdag idag. Hade inte tackat nej till att ha onsdagen schema på fredagar istället! Idag hade vi svenska, bild och sen dans på elevensval, åh vad jag älskar onsdagar! Idag hade vi även Sabina på träningen och då blir allt mycket roligare, världens bästa danslärare! 
Imorgon är det torsdag och då är det en vanlig dag i skolan och sen på fredag efter skolan drar tjejerna i klassen hem till mig och firar mig lite eftersom jag fyller år på lördag, yeey! Denna helgen kommer bli så bra! Kram 
Vad vore jag utan dansen? 


Måndag

2014-02-10 @ 21:23:21
Hallå! Har varit en helt vanlig måndag idag förutom att vi fick dissikera bläckfisk på no:n. Fy vad äckligt det var! 
Efter skolan tog jag bussen hem och tog det bara lugnt. Men sen när pappa kom hem åkte familjen och köpte en nu dator. Kan säga att det verkligen behövdes! 
Nu har jag landat i soffan och dricker lite chai-latte och kollar på det okända. Hopps ni har en trevlig kväll. Kram 




Dubbelträning är inte så najs

2014-02-09 @ 20:11:30
Nä, det är inte så skönt med dubbelträning. Dansen idag var väldigt jobbig och direkt efter det tvingade ebba med mig ut och springa med henne. Tyvärr så fick jag jättesvårt att andas mitt i allt så fick pw:a istället. Vi gick/sprang iallafall 4 km. Kan säga att det känns i kroppen efter allt. Har även blivit förkyld och har jätteont i huvudet, så jag hoppas inte jag håller på att bli sjuk! Nu ska jag iallafall mysa ner i soffan och ta det lugnt. Kram 

19 dagar kvar tills vi åker och 20 dagar tills konserten, yeeey! 


Lördag

2014-02-08 @ 09:53:51
Godmorgon! Gick upp för en timme sen och gjorde äggröra och bacon, sååå gott! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch och sen ikväll, eller typ vid 4 ska vi till mormor och morfar och äta lite mat och kolla melodifestivalen, mysigt! Hörde även att mormor hade gjort egna små semlor till oss. Bästa mormor! 
Annars har jag inte mycket planerat idag. Kram 









En dag i skidbacken

2014-02-05 @ 16:17:29
Idag har jag åkt skidor för första gången, haha ni ser nog på bilderna nedan hur det gick men efter ett tag gick det lite bättre som tur! Det var iallafall jätteroligt även att jag trillade många gånger. Klumpig som jag är lyckades jag ramla i liften och stoppade upp alla. Och vet inte hur många jag åkte in i! Haha men har haft en väldigt rolig dag och det är kul att man får hitta på något sånt här med skolan ibland :) kram 



Härlig danslektion

2014-02-02 @ 18:07:52
Hallå! Har nyss landat i soffan efter ett hårt men skönt discopass. Övade mycket stretch idag vilket jag tycker är kul eftersom jag vill bli vigare! Klarar spagaten på ena sidan men andra sidan behöver jag öva lite mer på, likaså splitten som jag bara har den jobbiga biten kvar på. 

Nu blir det myskväll med la familia! Kram 




Mellomys

2014-02-01 @ 20:38:33
Har mellomys som nästan hela Sverige har just nu. Hoppas ni har en bra kväll! kram 
Mysstrumporna på 



RSS 2.0