Onsdag

2013-05-29 @ 17:53:20

Hej! Förlåt att jag är så dålig på att blogga men ni vet ju varför.
Idag var det sista dansen på dansskolan och nästa gång jag kommer dansa där är inte för ens augusti. Och nästa vecka ska vi gå igen hela dansen i parken i skolan där vi även kommer visa upp vår dans för hela skolan dagen innan skolavslutningen. Shit, det är liksom bara 2 veckor kvar nu! Tiden går så himla snabbt.

Men nu kommer alldeles strax mamma hem och sen ska vi åka över till Öland och kolla på hoppträning. Min syster kunde inte vara med idag eftersom hennes häst är skadad. Kram!

Snaaaaaart!


Fullt upp!

2013-05-23 @ 18:28:01
Har fullt upp just nu. Jag har väldigt mycket i skolan nu de sista veckorna och då ska jag verkligen gå fullt ut! Har redan fått mitt terminsbetyg i matte som jag fick C i vilket jag är väldigt nöjd med eftersom jag trodde jag skulle få mycker sämre. Sedan är det en massa andra saker men jag försöker blogga så ofta jag har lust och kan! kram. 

Söndag

2013-05-19 @ 18:40:55

Halloj! Har inte så mycket att blogga om just nu men jag försöker uppdatera bloggen så ofta som jag kan.
Idag har jag varit på modehuset med familjen. Jag fick en nytt skärp som jag verkligen behövde och sen en ny mascara då den andra jag hade köpt var jättedålig!
Och igår så var jag ju hos mormor och morfar på kvällen och vi blev kvar där jättelänge eftersom vi kollade på Eurovision song contest. Jag har hejat på Danmark från början så det var bra att dom vann! Men nu ska jag äta. Kram!

Jag har jättedåligt med bilder på mobilen så ni för en bild från veckan!


vad tycker ni?

2013-05-18 @ 15:11:23
åh, jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska återgå till min vanliga hårfärg nu till sommaren? Jag vet att det är svårt att få tillbaka sin nartuliga färg när man har tonat det, men det måste väl gå på något sätt? vet ni något bra sätt? För jag känner att det kommer bli jobbigt att tona det hela tiden i sommar och sen kommer det bli solblekt hela tiden och då kommer det bara bli fult!  + att man ser mycket brunare ut i ljust hår. Är väldigt tacksam för svar här! kram 
 
dessa bilderna togs förra sommaren och det är min nartuliga hårfärg.

Lördag

2013-05-18 @ 10:24:38

Hejsan. Hann inte blogga igår för jag hade fullt upp. Först var jag i skolan och sen när jag kom hem så tog jag det lugnt en liten stund och sedan cyklade jag och familjen ner till pizzerian och åt lite. Sen på kvällen var jag med Sandra. Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Ska bara till mormor och morfar i eftermiddag och äta lite eftersom det är pingst. Men vi hörs. Kram!


Orientering

2013-05-16 @ 15:19:22

Är just nu på väg hem från skolan. Eller vi har varit på svinö hela eftermiddagen så jag är på väg hem där ifrån. Vi hade orientering där så jag är helt slut! Det är nog bland det tråkigaste som finns. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och sedan äta. Kram!

Bild från igår.


Blommor

2013-05-15 @ 15:07:46
Dessa bilder tog jag igår. Blommor tröttnar man aldrig på att fota! Ikväll ska jag med till Ebbas hoppträning och fota henne så hoppas de blir bra för då kan jag lägga upp de här. Har blivit mer och mer intreserad av att fota nu vilket är jättekul! kram 

May. 14, 2013

2013-05-14 @ 17:34:38

Hallå! Känner att jag alltid börjar mina inlägg med att skriva vad jag gör just nu, haha. Men ja, just nu sitter jag i uterummet och har nyss druckit en god islatte. Jag ska alldeles snart äta och sen ska jag se om jag lyckas få med pappa till modehuset då jag verkligen vill ha ett par snygga ballerinaskor! Det blir tråkiga och korta inlägg idag eftersom jag inte har så mycket att blogga om. Tschüss


Skola

2013-05-14 @ 09:07:35

Sitter på bussen till skolan nu. Gick upp vid 7 och gjorde pannkaksfrukost, mums! Idag går jag till fem i halv 4 så det blir en ganska lång dag. Jag bloggar nog mer i eftermiddag. Kram!

Dagens


Måndag

2013-05-13 @ 20:47:29

Halloj! Sitter just nu vid Tvn och har nyss fikat lite med la familia. Mysigt! Skolan idag var faktiskt helt okej. Dagen gick ganska snabbt så det var skönt. Imorgon har jag sovmorgon till 10 i 10 eftersom det inte är någon idrott på morgonen, skönt! Nu ska jag vara snäll och gå och läsa lite för lillasyster :) kram!


Sommarkänslor

2013-05-12 @ 15:28:02
Nu känns sommaren så himla nära. Visst det är ju typ sommar nu men jag menar liksom sommarlovet och det.
Tänk, nästa månad får vi sommarlov, så himla underbart. Kunna slippa skolan och läxor och bara kunna slappna av. Det är det bästa jag vet! Sen börjar jag 8an. Jag vet att min syster tyckte den var väldigt jobbig och hon hade läxor nästan hela tiden då, men nu går ju inte jag på den skolan så jag vet faktiskt inte hur den är på min skola? Hoppas på att det blir lugnt iallafall. Sen åker jag utomlands veckan efter skolan har börjat så då har man ju även det att se fram emot. Har också en massa roligt i sommar inplanerat! 
 

Lördag

2013-05-12 @ 09:49:20

Godmorgon! Ligger just nu kvar i sängen och orkar inte gå upp.
Dagen kommer bestå av plugg plugg plugg. Har massvis att göra. Jag måste tex läsa ut en bok som jag har över 200 sidor kvar i.. Åh, orkar inte. Jag ska även försöka hjälpa pappa att sätta upp poolen. Men nu ska jag upp och äta frukost och sedan börja plugga. Kram

Här får ni även en outfit från igårkväll då jag var och firade min kusin som fyller 20!


you can go your own way!

2013-05-11 @ 11:40:39

Mina närmsta vänner.

2013-05-11 @ 11:33:04
Min absolut närmsta vän är Sandra! Hon är som en syster till mig och jag har alltid kul när jag är med henne. Vi har kännt varandra ända sen vi var pyttesmå eftersom vi är grannar. Och jag vet inte hur många minnen vi har tillsammans. Vi har tex varit i lalandia 2 gånger tillsammans. Jag minns också när vi alltid lekte "melodifestival" i hennes kök och Ebba (storasyster) skulle alltid vinna, haha! Då var vi inte så gammla! Men Sandra betyder grymt mycket för mig och det har hon alltid gjort och kommer alltid göra! Hon är den vännen alla borde ha! 
 
Sedan har vi Maja. Hon är en supersnäll och omtänksam tjej. Vi går på dans tillsammans och så går vi på samma skola. Man vet alltid att man har henne om det skulle vara något och vi har alltid kul tillsammans! Vi gick i samma klass 1an-5an och vi började nog vara mest när vi gick i 3an. Vi brukade alltid gå hem till henne efter skolan och bakade nästan varje dag, haha. Kommer även ihåg när vi åkte till växjö och shoppade och var i simhallen där! 
 
Tove! Henne lärde jag känna i början av 7an. Hon är världens snällaste och goaste lilla tjej som jag saknar oehört mycket! Vi har alltid kul ihop och jag kan alltid lita på henne. Vi har tyvärr tappat kontakten lite nu när jag har bytt skola men vi försöker träffas så ofta som det går! En vän som Tove borde alla ha! 
 
Sedan har jag många fler vänner som jag umgås med i skolan och från min förra skola men jag har tyvärr inte bilder på alla. Men dessa tre står nog mig närmast om hjärtat <3

Härlig dag!

2013-05-10 @ 18:22:23

Har varit med Maja hela dagen! Vi har fotat en massa bilder och sedan åt vi glass och såg på film. Imorgon kommer det upp ett inlägg om mina närmsta vänner som en läsare ville, det är jättekul att ni kommer med förslag :) jag ska även lägga upp en massa bilder då! Kram!


Hair

2013-05-10 @ 15:25:18

Fredag!

2013-05-10 @ 10:42:32

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost. Jag gjorde bananpankakor och la på jordgubbar. Mums! Än så länge har jag inget inplanterat idag, men jag ska kanske träffa Maja sen. Var även med henne igår. Vi åt jordgubbar och ananas och doppade det i choklad! Sen cyklade vi typ igenom hela smedby :) Men nu ska jag äta upp och sen måste jag duscha. Kram!


Onsdag

2013-05-08 @ 15:54:08
hallå! mamma tror säkert att jag städar mitt rum just nu, men istället sitter jag och bloggar, haha! Idag slutade jag vid halv 2. Och nu är vi lediga imorgon och på fredag. Och sedan på lördag ska vi ner till karlskrona för att fira min kusin som fyller 20 :) Har inget kul att skriva om idag utan att jag har dansat sista lektionen, men det kanske ni visste? haha! Gick bra tycker jag, men vi har bara tränat på en dans som vi ska visa upp för skolan sista veckan. Eller det är inte bara en dans utan det är många som vi har satt ihop! Men nu ska jag faktiskt vara duktig och städa mitt rum. kram! 
 
Elna uppe i en höghöjdsbana i Teneriffa :)

Lördag!

2013-05-04 @ 20:25:40

Hallå! Idag har det varit dansuppvisning på Sandra! Jättekul! Det gick väldigt bra för mig tycker jag ända, även att jag är jätteförkyld. Var även med några av tjejerna i dansgruppen hela dagen, och vi körde igenom dansen jättemånga gånger innan så jag kände mig väldigt säker på den :) vi var där från kvart över 1 till 5! Så ja, nästan hela dagen har bestått av dans, så himla kul! Imorgon ska jag syster och Sandra (min granne) åka och dansa zumba. Jag och Sandra har även planerat en massa kul tillsammans, vi ska tex åka till Liseberg i juni och så ska vi börja på en annan dans tillsammans också :) kram!


Fredag!

2013-05-03 @ 09:21:51
Äntligen fredag! Fast egentligen känns det inte som det då jag bara har varit i skolan 2 dagar denna veckan. Var hemma från skolan igår och idag. Och idag känner jag mig lite bättre, febern är borta men jag är förkyld och har hosta. Men jag tror jag kan vara med på dansuppvisningen imon iallafall! hoppas det! 
Jag har ju även fixat en ny header. På den förra hade ju inte jag tagit bilderna men på denna har jag tagit alla. 
 
Nu ska jag bara vila och tänka igenom dansen lite tills imorgon. Tur att vi har genrep innan! kram. 

Ändrade planer!

2013-05-01 @ 17:40:26

Hej! Skulle ju egentligen gått på fullt ös igår men självklart fick jag feber! Jag märkte när jag var i skolan att jag fick ont i halsen och att den svullnade upp och att jag fick svårt att andas, men jag trodde det bara var en reaktion på alla läkerolen jag hade ätit. Senare på eftermiddagen på tyskan så tyckte jag att det blev lite bättre men då fick jag ont på ett annat sett och då trodde jag att jag hade fått blåsor i halsen eftersom jag har 5 st i min mun just nu! Men efter det gick det över till halsbränna.
(Jag har ju tagit bort mina halsmandlar så jag får alltid halsbränna istället) sen när jag kom hem från skolan så hade jag ju självklart feber också! Blev jätte besviken då jag inte kunde gå på fullt ös, och sen skulle jag har kollat på danstävlingen idag men det kunde jag ju inte heller... Plus att jag har blivit förkyld nu också! Så nu blir det att bara ligga och vila tills på lördag då det är dansuppvisning som jag inte får missa att vara med på! Kramar till er!

Bild från igår.



RSS 2.0