Lördag

2013-12-28 @ 11:10:55
Hallå! Sitter just nu och äter frulle. Jag ska strax börja fixa mig och sedan åka in till stan där jag ska ha en mysdag med bästa ebba! Vi ska se på bio, äta och prata en massa. Sånna dagar behövs ibland. 

Fick en fråga om hur skorna ser ut och de ser ut såhär: 
Dåligt ljus men de är de rosa Nike free 5.0. Skulle köpt de svarta men de fanns inte i min storlek och sen var det ingen rea på dom. Fyndade ju dessa för endast 700kr. 


Torsdag

2013-12-26 @ 21:04:58
Hallå! Har inte bloggat mycket nu under julen men jag hade iallafall det jättebra och jag fick många fina saker. Fick ett objektiv men när jag provade det var det faktiskt inte alls bra så idag åkte jag till Netonnet och lämnade tillbaka det och istället köpte jag en iPad mini. Kände att jag skulle ha mer användning för det och än så länge är jag väldigt nöjd. Åkte även till stadium och köpte ett par Nike free som det var rea på, de kostade endast 700kr och innan kostade de 1090. 
Nu taggar jag inför nyår på tisdag!! 


 

Söndag

2013-12-22 @ 17:32:27
Hallå! Idag började jag dagen med en lång pw med mammsen! Sedan duschade jag och begav mig till stan med mamma o pappa och handlade lite, köpte även en present till mamma. Nu när vi kom hem så började jag och mamma göra lite knäckkola, mys! 

Imorgon ska jag till mina kusiner och äta julmat och sen på tisdag är det juuuuul! 
Kram 
Lite bilder den dagen 



Jullov

2013-12-21 @ 19:32:20
Äntligen är det jullov! Känner att man verkligen behöver det nu. Dessutom är det jul om 3 dagar, hur bra är inte det? 

Bloggtorka på bloggen nu men jag bloggar när jag har tid. Har hänt mycket nu den senaste tiden. Kram 
Dessa grejer står högst upp på önskelistan! 

Dålig dag

2013-12-18 @ 17:35:22
Denna dagen har precis inte varit den bästa. Det började med att jag vaknar upp med världens tryck över näsan och var jätteyr pga det, men jag kämpade mig till skolan ändå och det förtsatte hela dagen. Sedan när jag kom hem så skulla jag ut och springa och jag hann väl komma 1,5 km innan jag fick astmaanfall och fick gå resten av vägen och sen fick jag jätteont i benet för jag har tydligen överansträngt det. Har även väldigt ont i ryggen sen igår när vi hade innebandytunering och jag fick en tackling i ryggen, och har även blåmärken på hela benen också, haha! så kan säga att jag har varit en gnällig Maja idag. Stackars alla som fått höra mig. 
Men nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen så borde det inte hända någonting mer.. men det skulle inte förvåna mig om det gjorde det.  kram 
Myskoftan har varit på idag! 
 

Chill lektion

2013-12-16 @ 12:33:00
Sista lektionen nu och vi kollar på the notebook, chill! 




Söndag

2013-12-15 @ 14:23:17
Hallå! Känns lite tråkigt när det inte är nån dans idag. Men jag får hitta på nått annat kul istället! 
Lite tidigare idag var jag, pappa och Elna och köpte julgran så nu har vi pyntat den lite, och just nu väntar vi på att mormor och morfar ska komma och fika, mysigt! 

Igår var jag med sandra hela kvällen. Vi var ute och gick en runda i hela Smedby. Sedan pratade vi en massa , hade en hel del att prata med henne om. Känns skönt att ha en vän som man verkligen kan säga allt till och som man verkligen litar på! Sedan kollade vi även lite flyg och bussbiljetter till Stockholm, det ska bli så himla kul att åka dit med henne! 
Känner mig faktiskt väldigt glad idag även att det är en massa grejer som tynger mig, det är nog för att det snart är jullov, hehe! 




förra julen

2013-12-14 @ 17:12:38
hahah, va liten jag var! Jag hade precis fått min systemkamera så jag och min syster var ute och fotade. Förra julen var så bra. Och det bästa var ju att jag åkte till teneriffa några dagar efter. Hade varit skönt att göra det i år med men tyvärr så åker vi inte förnst i sommar igen, Och anledningen till att vi åkte förra året var för att vi gjorde om köket och vi orkade inte vara hemma i allt stök så vi åkte iväg vilket var väldigt skönt! 
 
 
 
 
 
 

Torsdag!

2013-12-12 @ 20:51:14
Hallå. Torsdag idag vilket betyder att det är fredag imon, yes! I helgen ska jag träffa sandris och träna lite. Har inte så mycket planerat vilket är väldigt skönt! Här får ni en bild på dagens outfit: 



Onsdag

2013-12-11 @ 21:07:16
Hej! Ligger just nu soffan med min lilla vovve, så mysigt! 
Idag efter skolan gick jag med ebba hem. Efter det hämtade pappa mig och så åkte vi till modehuset. Fick med mig en tröja, foundation och ett par skor. Väldigt behövliga grejer så jag är nöjd. Nu kom jag precis hem och jag ska snart träna lite med syrran. Idag var det även sista dansen på elevensval. Men den börjar såklart igen när skolan börjar efter lovet. Kram 



Måndag

2013-12-09 @ 21:51:12
Hallå! Måndag igen och jag hoppas denna vecka går fort. Nästa vecka är sista veckan innan lovet och då har vi inga vanliga lektioner utan vi ska hitta på lite olika saker istället, kul! 
Innan idag åkte jag och mamma och lämnade ebba vid stallet och när hon var där passade vi på att gå en sväng. 5km blev det idag och det var faktiskt ganska jobbigt eftersom det var så halt, men det funkade och jag tyckte vi hade ett bra tempo. Förra veckan gick jag 3 ggr så ska försöka göra det denna vecka också om inte 4ggr. 
Men nu ska jag lägga mig och sova. Haaaaatar att vara kvällstrött, men det kan faktiskt vara ganska bra ibland. Kram 



vilka tycker ni?

2013-12-08 @ 12:02:24
Kan verkligen inte bestämma mig vilka av dessa skor jag vill ha. Det lutar mest åt de två i mitten. De svarta är ju lättast att matcha till men samtidigt är ju de rosa så himla snygga. Vilka tycker ni? 

Första snön

2013-12-08 @ 11:25:02
 
För några dagar sedan kom första snön till kalmar tillsammans med stormen. Ganska mysigt tycker jag men det är ju extremt kallt. Var ute och gick igår och tillslut tappade jag känslen i ansiktet för det var så kallt! Men nu får man lite mer julkänsla tycker jag. 

Dansuppvisning!

2013-12-07 @ 16:37:48
Hej, sitter just nu i bilen påväg hem från uppvisningen, eller jag var hos maja ett litet tag innan mamma o pappa kom. Uppvisningen gick iallafall bra och det är så kul att se alla andra som dansar! Så tråkigt att dansen inte börjar igen förnst den 12:e januari. Och sen är det sista dansen på elevens val på onsdag. Men ni får ha en bra kväll. Kram 



Catching fire

2013-12-07 @ 09:37:17
Hallå! Igårkväll var jag, Emelie och maja och såg the hunger games catching fire. Den var jättebra men ingen slår den första. 

Just nu sitter jag och äter lite frukost. Ska snart börja fixa mig lite och sedan åka till sandra där det är dansuppvisning idag. Bloggar mer om det sen. Kram 





På bussen

2013-12-05 @ 08:29:26
Godmorgon! Sitter just nu på bussen. Börjar vid 9 idag, så har haft lite sovmorgon iallafall. slutar sent idag så ska försöka få med mamma på en pw ikväll. Har sånt himla träningssug just nu vilket är väldigt bra! Kort och tråkigt inlägg. Kram 



Att träna

2013-12-04 @ 18:29:05
Att träna tycker jag är väldigt skönt och roligt, man kan liksom släppa ut alla tankar och göra det man tycker är kul! Igår gick jag och mamma en runda på 4 km och idag har jag dansat och gått en runda med pappa som var lika lång som igår. 
Angående inlägget igår tror jag många blev lite chockade, eller chockade kanske är fel ord men jag tror inte många visste att jag kände så. Det är liksom något jag hållt inom mig. Men jag tror det är bra att jag skrev av mig lite och berättade hur jag kände. Kram



Djupt inlägg

2013-12-03 @ 18:18:11
Sitter just nu och tänker förmycket. Känner mig dålig ful och inte tillräcklig, absolut inte deprimerad utan är ändå glad. Visst är det konstigt när man känner så? Kan liksom känna mig jätteledsen över ett litet litet misstag som inte gör något. Kan känna mig ledsen för andras skull och kan inte sluta tänka på det. Det är ingenting som har hänt nu om ni tror det utan jag bara känner mig så idag. 
Det som är alldra jobbigast är mig själv, hur jag ser ut, hur jag är, hur jag beter mig. Det är sån press idag med hur man ska se ut för att få en kille eller hur man ska va. Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig så himla ful! När jag ställer mig framför spegeln får jag en klump i halsen och vill bara slita ifrån mig allt fett. När man hör någon i skolan prata om just tjockhet tror jag alltid de pratar om mig. När man sitter på en stol och rumpan sticker utanför. Alltså det är hemskt att det ska vara så! Att man inte känner sig fin och stolt över sig själv. Och om man inte gör det tycker jag att man ska få träna utan att få en massa kommentarer om att man är så fin som man är och att man inte behöver träna. Jag vill ta tag i det här, jag vill känna mig fin och jag vill faktiskt se ut som de andra! Detta är absolut ingen kritik mot er här på bloggen utan jag vill bara skriva av mig lite. Kram 



Avicii

2013-12-02 @ 22:47:11
Hallå! Har precis lagt mig i sägen och ska snart sova. Gick lång dag i skolan idag och kom inte hem förnst vid tjugo i 5 pågrund av att bussen var så sen. Går lång dag imon med och just nu håller vi på med nått ämne som heter frossa och det ska vi göra hela veckan, segt! 
När jag kom hem så bakade jag och syster lite julgodis så det har vi ätit lite av ikväll. Sandra har även beställt billjetter till oss till Avicii den 1:a mars, wiiie, det ska bli så kul! Hennes syster Felicia som bor i Stockholm ska också med så vi passar på att sova hos henne. Kram! 




RSS 2.0