Mot Öland

2013-10-30 @ 17:39:55
Sitter just nu i bilen påväg mot Öland med varm oboy i handen, mys! Det är min syster ebba som har hoppträning med sin häst zixten. Imorgon hinner jag inte blogga så mycket för då är det halloweenfest i stan! Kram 


chokladbollar

2013-10-30 @ 11:17:34
blev så himla sugen på att baka sockerkaka förut men självklart hade vi inga ägg hemma så det fick bli chokladbollar istället. Gott! Fast det är nog roligare att fota dom istället för att äta dom. kram 
 
 

Tisdag

2013-10-29 @ 11:39:38
Hallå! vakna faktiskt upp UTAN feber imorse, yey. Men den lär nog komma tillbaka snart... Känner mig väldigt trött och seg och min hosta tar över mitt liv just nu. Känns tråkigt då jag hade planerat att träffa en massa komisar denna vecka. Jag måste iallafall vara helt frisk på torsdag då jag och några fler ska ha en halloweenfest. Nu ska jag börja fixa någon lunch. kram 
 
 

Storm

2013-10-28 @ 22:24:38
Japp, här i Kalmar är det stoooooorm. Sjukt läskigt då man hör saker flyga omkring. Det var iallafall väldigt mysigt hos maja och jag åkte hem vid halv 8 tiden eftersom pappa inte ville hämta mig senare pga stormen. När jag kom hem kände jag mig riktigt krasslig och tog tempen och självklart visade den på 38,3. Håller på och bli galen! Höll mig frisk i 5 dagar och nu har jag fått feber igen. Det är inte klokt! Nu ska jag ligga och vila i flera dagar så jag blir frisk! Kram 


Måndag!

2013-10-28 @ 14:30:37
Hej! Jag ska snart fixa mig och sedan ta bussen till maja där vi och några fler ska ha filmkväll, mys! Tänkte först sova där men eftersom jag hostar hela tiden så hämta mamma mig ikväll. 

Annars har jag inte hunnit göra mycket idag. Gick en liten runda med Selma och sen gick jag till sandra och släppte in deras katt eftersom det regnade så mycket. Det har inte börjat blåsa så mycket än iallafall, men det lär det nog göra ikväll. Men ni får ha en bra dag. Kram 




Mysdag

2013-10-27 @ 19:28:07
Hallå! Idag har jag haft en härlig höstdag med mina fina föräldrar! Mysigt att ha de för sig själv ibland! Vi har iallafall eldat på baksidan. Vi gör om i andra delen av huset så vi eldade upp lite gamla lister osv. Sedan grillade vi korv över elden, mys! 
Nu börjar jag tyvärr känna mig lite krasslig IGEN! Är seriöst sjuk hela tiden nu! Var ju sjuk halva förra veckan så jag kunde bara gå 2 dagar i skolan. Får hoppas jag håller mig frisk nu! 
Det ska även typ bli storm här jag bor inatt. Läskigt eftersom vi har en skog precis vid baksidan, så det låter ju så mycket och så kan det välta ned träd!

Nu ska vi snart äta. Det känns ju som klockan är jättemycket nu egentligen, men den är bara halv 8. 
Vad tycker ni om den nya designen förresten? Kram 



Höstlov!

2013-10-26 @ 18:00:07
Nu är det äntligen höstlov. så himla härligt! På lovet ska jag mest bara ta det lugnt och träffa en massa kompisar som alltid. Jag och några kompisar har även planerat en halloweenfest så får se om den blir av.  
Idag har jag inte gjort någonting. Det kan faktiskt vara ganska skönt med sånna dagar ibland. Men nu får ni ha ett riktigt bra höstlov! kram
 
 

Mår skit

2013-10-22 @ 08:01:42
Godmorgon! Har knappast kunnat sova inatt heller. Jag var hemma igår och så är jag hemma idag, men jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon! Har redan missat 2 prov, så jag känner att jag inte har tid att vara hemma. Igår hade jag iallafall väldigt hög feber så jag låg bara i sägen hela dagen. Känner att jag har feber nu också, och sen tror jag att jag har fått svullna körtlar i magen, för idag har jag fått jätteont där! Har även ont i ryggen när jag andas! Åh, jag måste bli frisk nu!!! 

   

Sjuk

2013-10-21 @ 02:21:35
Hallå! Har inte kunnat somna än och klockan är 20 över 2. Hatar när man bara ligger och vrider på sig i sängen och inte kan somna. Vid kvart över 1 var jag uppe och tog en panodil eftersom jag har feber. Var så himla osmart och åkte och dansade förut, så jag får väl skylla mig själv! Hoppas bara att jag vaknar upp frisk sen, får inte missa mer i skolan nu och vi har flera prov denna vecka. Mitt immunförsvar är så himla dåligt på vintern, är seriöst sjuk nästan hela tiden då! Kraaaam 



Helg

2013-10-19 @ 11:37:43
Hallå! Denna helgen har jag inget speciellt planerat, ganska skönt faktiskt! Igårkväll var jag med sandra, och idag blir det nog mest bara att städa och mysa. Imorgon blir det dans och plugg. Har många prov just nu! 

I onsdags vara jag på vårdcentralen igen och nu såg min tå bra ut, så himla skönt! Jag tog även sista penicillinet igår. 

Nu ska jag sätta igång och städa mitt rum, det ser hemskt ut! Kram 


Världens bästa sandra!! 

Mysiga höst

2013-10-14 @ 15:52:32
 

Hemma idag

2013-10-14 @ 08:39:40
Hej! Stannar hemma från skolan idag för jag har så ont i magen. Jag låg bara i sängen igår men jag drog mig upp och tog bussen till dansen och kollade på. Kände att jag var tvungen att göra något! 
Pappa ska iallafall ringa och fråga om jag kan byta penicillin för jag orkar inte gå runt och ha jätteont i magen ända tills på fredag. Hoppas det finns något annat! 
Nu ska jag sätta på en bra film och bara ta det lugnt! 
Lilla gos-kanin! 

Lördag

2013-10-12 @ 19:15:21
Hej! Det gick bra hos doktorn igår, jag fick penicillin och ska tillbaka dit på onsdag. Det jobbiga är bara att jag har jättesvårt att svälja tabletterna så jag måsta krossa dom och lägga i joggi för att inte känna smaken, men jag vet inte hur jag ska göra nästa vecka i skolan eftersom jag måste ta det mitt på dagen också, jag får väl i värsta fall ta det när jag kommer hem. Som tur är det bara i en vecka som jag ska äta penicillinet! 
Men idag har jag varit på modehuset med pappa och Ebba och köpt lite grejer, sen hade vi släktkalas för min pappa som fyller år idag. 
Snart kommer mamma och pappa hem med mat, får se om jag kan äta något för jag har fått jätteont i magen av penicillinet. Kram
Mys! 

Fredag

2013-10-11 @ 11:18:23
Hallå! Kom nyss hem från skolan och ska snart åka till vårdcentralen och kolla min tå igen, det har inte blivit bra i den och nu har jag gått runt och haft ont i den i över 6 veckor! Hoppas de kan görs något åt den nu. 
För övrigt så rullar livet på, haft ganska många prov nu och kommer ha det fram till lovet, så jag kommer nog inte vara så aktiv här! Men nu ska jag vara på vårdcentralen om 10 minuter, så nu måste jag skynda mig! Kraaaam 





Söndag

2013-10-06 @ 15:18:39
Denna helgen har blivit en riktig träningshelg! Igår så gick jag och mamma 6 km, och idag har jag ridit och snart ska jag iväg och dansa. Jag kommer verkligen ha mycket träningsverk imorgon.  
När jag red idag kände jag verkligen hur dåliga benmuskler jag har, visst zixten är ju väldigt jobbig att rida och eftersom jag inte rider honom så mycket så kör han med mig hela tiden. Nästa gång ska jag rida i dressyrsadeln för jag tycker verkligen inte om hoppsadeln som jag red i idag, man hamnar så långt bak i den, och eftersom jag inte rider så ofta så har jag väldigt dålig balans, haha! 

Nu måste jag byta om till träningskläderna för dansen börjar om en timme. Kram 







RSS 2.0