Söndaaaag igen!

2014-01-26 @ 15:51:37
Känns som det är söndagar hela tiden vilket både är bra och dåligt. Har iallafall inte så mycket söndagsångest idag eftersom vi slutar halv 1 hela nästa vecka! Ebba och ophelia fyller även år på torsdag så innan det måste jag hinna köpa lite presenter till dom! Vi ska också fira dom med att åka och bowla tillsammans med några fler tjejer på fredag. Så denna vecka kommer bli ganska rolig ändå. 
Nu ska jag packa ihop väskan och åka till dansen för lite discoträning. Kram










Dans

2014-01-19 @ 17:49:12
Hallå! Sitter just nu på bussen på väg hem från dansen. Så jäkla skön träning idag, man blir så himla glad efteråt! Klarade även ner hela vägen i spagat, yeeey!! När jag kommer hem hoppas jag maten är klar och sedan blir det myskväll :) 
Kan lägga upp en bild på när jag går ner i spagat när jag kommer hem! 


Tove

2014-01-19 @ 15:35:44
 
Denna bilden är tagen för nästan precis ett år sedan. Igår träffade jag äntligen Tove igen så vi passade självklart på att fota lite nya bilder. Visst har hon förändrats mycket!
 
 
 
 

Söndag

2014-01-12 @ 22:51:32
Hej! Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Var ju ett tag sen jag bloggade och det händer ganska mycket just nu så har inte så mycket tid tyvärr! 
Skolan har iallafall kört igång och nu är det vanliga rutiner igen. Idag startade dansen också vilket var jättekul! Märks att det varit uppehåll ett tag haha! Innan dansen var jag på dop för mitt kusinbarn Leo. Fick två kusinbarn samtidigt typ så det har varit mycket dop just nu. 

Imorgon är det måndag men vi har en ganska chill dag så den går nog snabbt. Efter skolan drar jag och ebba iväg på en kul grej. Godnatt! 







Nagelfix

2014-01-07 @ 23:54:12
Det blev lite ändrade planer ikväll. Sandra fick hem sitt gelékitt så istället för att ta en pw så fixade hon mina naglar, så himla snällt. Och jättebra blev det! Har så himla korta och hemska naglar så vi la på en topp på nageln också :) 
På de två sista bilderna ser ni före & efter! 


Tisdag!

2014-01-07 @ 17:15:57
Tisdag idag vilket betyder att skolan börjar imon igen.. Åh, orkar inte! Har haft ett sånt himla bra lov så skulle lätt kunna ha några veckor till. 
Tidigare idag åkte jag in till stan med sandra och åt lite kinamat och sedan köpte vi en present till hennes mamma. Vi kom hem för nån timma sen och snart kommer hon hit igen. 
Vi ska ta en pw och sedan ska vi kolla på Maria wern ikväll,mys! Kram 



Måndag!

2014-01-06 @ 23:54:41
Hallå! Har precis ätit glass och kollat på paradise hotell med syrran. 
Tidigare idag har jag Ebba, Elna och pappa varit på ölands köpstad. Sorgligt att det är så dött där nu. Har en massa minnen där ifrån sen man var liten då det fanns hur mycket butikernsom helst, och just nu finns det bara 6-7 st. 

Men iallafall, när jag kom hem dansade jag lite och sen när mamma kom hem från jobbet så gick vi på en pw! 
Nu ska jag strax sova. Godnatt! 
Världens bästa!! 







Godnatt

2014-01-05 @ 01:18:50
Hallå! Snackat med ebba på Skype hela kvällen då vi tydligen hade massa att prata om, haha! Nu har jag precis lagt mig i sägen och ska försöka sova. Har somnat alledes försent se senaste dagarna. 
Men idag har jag inte hittat på mycket alls, har tagit det lugn och kollat film med elli. 
Imorgon ska jag till ebbis och hitta på nått sköj. Godnatt 

Det blev ett konstigt inlägg.. 
Ebbas dator blev helt grön mitt i allt, haha! 






Första inlägget 2014

2014-01-04 @ 00:50:35
Hallå! Bloggen har legat död i några dagar nu och jag ber om förlåtelse. Men som vanligt har jag haft annat att göra. Har börjat vända lite på dygnet nu när det är lov och får panik varje morgon när jag vaknar och ser att klockan är över 12. Då känns det som man missat halva dagen. Men lovet har och är väldigt bra faktiskt, tar det mestadels lugnt och umgås med kompisar. Har även hunnit gå på bio några gånger, senast igår faktiskt då jag kollade på hundraårigen med familjen och mormor o morfar. 
Juste nyårsafton har det också hunnit vara och det firade jag med familjen, släckten och så kom Ebba hit, jättekul! 

Nu ikväll har sandra varit här och vi bokade flygbiljetterna till Stockholm. Tidigare under dagen fick jag även reda på en sjukt rolig grej som vissa redan fått reda på. Berättar mer om det en annan gång. Puss o godnatt! 
Lite glimtar från nyår! 



RSS 2.0