Halsfluss

2013-06-29 @ 22:30:25

Hallå! Vet inte redigt vad som har hänt med mitt immunförsvar men det känns som det har varit väldigt dåligt nu ett tag och jag har varit sjuk väldigt ofta. Nu har jag självklart lyckats åka på halsfluss vilken jag snart har haft i en veckas tid. Det konstiga är bara att jag inte har några halsmandlar med jag hade tydligen fått det ända! Jag var hos doktorn i torsdags och fick penicillin så nu är jag på bättringsvägen iallafall.
Jag skulle egentligen åkt till Varberg imorgon men det blev tyvärr inte av pga det här, men vi ska försöka komma iväg i augusti istället. Sen åker jag till lalandia om 9 dagar, såå kul!


Lite bilder från Liseberg

2013-06-27 @ 21:37:00

Orkar inte blogga mycket nu eftersom jag är sjuk och sedan har jag inte haft tid. Men nu tänkte jag lägga ut lite bilder från Liseberg som jag och Sandra var på förra veckan.

 


Liseberg

2013-06-18 @ 12:16:49
Förlåt att bloggen ligger nere nu men det är ju sommarlov! Jag har solat badat och varit med kompisar, det hör ju verkligen till sommaren. 
 
På fredag är den redan midsommar, tiden går såå fort! Först skulle vi bara varit hemma med min farmor och några men sen blev vi bjudna till min kusin och hennes familj och dit kommer typ halva släckten, så det ska bli kul! 
Och imorgon åker jag till Liseberg med Sandra, yeeey! As taggad, det kommer bli så kul! Men jag bloggar nog mer imorgon i Bilen på väg till Göteborg. kram 
 
Min Älskade lilla Selma som inte alls har något med inlägget att göra, haha. 
 
 

Min skolavslutningsklänning

2013-06-18 @ 11:52:05
Jag lovade att visa hela min klänning. Den kommer från Nelly.com och kostade 375:- tror jag? 
Tyvärr fick man ganska mycket skav under armarna pågrund av paljetterna. Men annars tyckte jag om den :) 
 

Bra dag!

2013-06-15 @ 23:36:25

Har haft en riktigt bra dag med Sandra idag. Först kom hon hit och så solade vi och sedan sprang vi över till henne och badade i hennes pool men sen blev det för kallt och då bubblade vi i vår bubbelpool också :) För er som undrar så bor jag och Sandra grannar så vi har det inte så långt till varandra, haha! Sedan kom hon hit efter hon hade ätit och då cyklade vi till Ica och köpte jordgubbar och nutella, sååå gott! Och då satt vi ut i uterummet och kollade på film. Så jag har haft en riktigt bra start på sommarlovet med min fina vän!


Äntligen sommarlov!

2013-06-14 @ 18:17:44

Tänkte bara säga att nu har även min skola fått sommarlov! Vi slutade vid 10 och sedan åkte jag hem och åt jordgubbstårta men familjen. Tyvärr så regnade det typ hela tiden så det kändes inte som en avslutning. Men hinner inte blogga mycket nu så vi hörs! Kram


Härliga dagar

2013-06-09 @ 11:35:08

Hallå! Har haft riktiga härliga dagar denna långhelgen. Jag har solat och shoppat och varit med kompisar. Och i fredags kväll var jag med Sandra och så tog vi en lång cykelrunda tillsammans, riktigt skönt!
Nu är det bara sista veckan kvar i skolan och vi kommer inte ha några lektioner heller så den kommer nog gå snabbt. Dock har jag ingen aning om vad vi ska göra, haha!
Sen får vi sommarlov på fredag och efter det ska jag till min gamla skola och kolla på niorna som springer ut. Kram


Fredag

2013-06-07 @ 15:28:38

Hejsan! Sitter ute och solar idag igen, så himla skönt! Vädret har varit så fint här i Kalmar i några dagar och just nu är det runt 25 grader! Jag ska strax doppa mig i bubbelpoolen som vi har sänkt lite grader i så man kan svalka sig lite. Och senare ska jag upp till stallet. Kram


sneak peek - skolavslutningsklänning

2013-06-06 @ 14:47:35
Här får ni en liten sneak peek på min skolavslutningsklänning. Ni får se hela efter skolavslutningen! 

Torsdag

2013-06-06 @ 12:41:24

Tjabba! Just nu ligger jag ute på altanen och solar, det är så himla varmt just nu så jag typ svettas ihjäl! Men jag ska inte gnälla, det är ju helt underbart som helst att det är sol. Lite tidigare idag så har jag städat rummet och dammsugit hela huset, visst är jag duktig? Haha. Sedan vid 3 så ska vi åka till mormor och morfar och äta lite lunch med dom, mys! Kram!

Det havet skulle vara underbart just nu!


Vet inte vad jag vill

2013-06-01 @ 22:34:06

Just nu är jag inne i en sån period då jag inte vet vad jag vill. Jag saknar alla mina gamla vänner så sjukt mycket! Det där med att byta skola var ett större steg än vad jag trodde. Jag måste åka buss in till stan och hem varje dag och visst det är inte så super jobbigt men det tar tid. Men det finns ju många fördelar också och jag är sjukt glad att jag får ha dansen som en del i skolan! Men just nu händer det mycket i klassen och det har blivit en stor förändring för mig som har haft supermånga tjejer att vara med på min förra skola. Men just nu är vi bara 8 tjejer i klassen och det är väldigt mycket grupperingar vilket är väldigt tråkigt! Åh, vet inte vad jag vill just nu..



RSS 2.0